Nieuws verzamelaar

Ontwerper Xiaomi Mi Mix toont opvolger met nog dunnere bezels

Tweakers.net - 48 min 54 sec geleden
Op de Facebook-pagina van ontwerper Philippe Starck staat een video waarin een render van de Mi Mix 2 getoond wordt. Starck was ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de eerste Xiaomi Mi Mix. Het nieuwe toestel lijkt nog dunnere bezels te krijgen.

Google verplaatst adresbalk naar onderkant in bètaversie Chrome voor Android

Tweakers.net - 1 uur 41 min geleden
In de nieuwste bèta van Google Chrome voor Android is de adresbalk naar de onderkant verplaatst. Mogelijk betekent dit dat het invoerveld in een toekomstige versie van de browser voor alle gebruikers beneden komt te staan.

Wat je kunt verwachten van Apple's Swift 5

WebWereld - 2 uur 39 min geleden
Versie 4 van de programmeertaal komt eraan, enkele features zijn uitgesteld naar 5.

Belastingdienst concludeert dat innen belasting gevaar loopt door ict-problemen

Tweakers.net - 3 uur 14 min geleden
De Belastingdienst heeft na eigen onderzoek ook zelf geconcludeerd dat het innen van belasting gevaar loopt door problemen met ict-systemen. De dienst blijkt met zo'n zeshonderd verschillende ict-systemen te werken.

Gebogen 27"-monitor van Asus met FreeSync krijgt adviesprijs van 499 euro

Tweakers.net - 3 uur 19 min geleden
De 27" XG27VQ komt in de Benelux uit in de loop van september en krijgt een adviesprijs van 499 euro. De monitor heeft een kromming van 1800R, ondersteunt FreeSync, heeft een resolutie van 1920x1080 en een 144Hz-verversingssnelheid.

'Het blokkeren van alt_right-sites is een slecht idee'

WebWereld - 3 uur 24 min geleden
Het schept een gevaarlijk precedent volgens de EFF.

Wat is OAuth en hoe werkt het precies?

WebWereld - 3 uur 42 min geleden
We lopen de stappen met je door en kijken naar de plus- en minpunten.

Asus brengt ZenFone AR volgende week uit voor 899 euro

Tweakers.net - 4 uur 17 min geleden
Asus brengt zijn Zenfone AR-smartphone volgende week vrijdag uit in de Benelux, voor een adviesprijs van 899 euro. Het toestel is na de Lenovo Phab 2 Pro de tweede smartphone die over Googles Tango-techniek voor augmented reality beschikt.

Uitgelekte presentatie van Intel toont prestaties Core i7-8700K met zes cores

Tweakers.net - 5 uur 41 min geleden
Een foto die gemaakt is bij een presentatie van Intel, toont details over de komende Coffee Lake-processors voor desktops. Volgens Intel is de Core i7-8700K in single threaded-applicaties 11 procent sneller dan de i7-7700K. Bij multi threaded-workloads is dat 51 procent.

CoD: Modern Warfare Remastered krijgt modus waarin objecten op spelers jagen

Tweakers.net - 5 uur 50 min geleden
Call of Duty: Modern Warfare Remastered krijgt een variant op de Prop Hunt-modus, waarbij de rollen zijn omgedraaid en de objecten, zoals een stoel of een tv-toestel, zich niet langer hoeven te verstoppen voor hun belagers, maar juist zelf op jacht gaan. De modus is tijdelijk beschikbaar.

Wissel je Blu-Ray rips in luttele seconden draadloos uit

WebWereld - 6 uur 4 min geleden
Nieuwe draadloze tech wekt interesse van grote smartphonemakers.

Quake Champions is vanaf 22 augustus in Early Access beschikbaar

Tweakers.net - do, 17/08/2017 - 21:37
Bethesda heeft aangekondigd dat Quake Champions 22 augustus uit het gesloten bètastadium komt en voor iedereen in Early Access te spelen wordt. Hiervoor moet wel het Champions Pack worden aangeschaft.

Wetenschappers maken minirobots die gericht antibiotica in de maag afleveren

Tweakers.net - do, 17/08/2017 - 20:53
Wetenschappers hebben het voor elkaar gekregen om een bacteriële infectie in de maag van een muis gericht te behandelen met micromotors die antibiotica afgeven. Deze gerichtere behandeling moet bijwerkingen tegengaan.

Scythe stelt Kaze Flex-fans van Mugen 5-koeler los beschikbaar

Tweakers.net - do, 17/08/2017 - 19:50
Scythe is de losse verkoop gestart van zijn Kaze Flex 120-ventilatoren. De ventilatoren zijn beschikbaar in vijf varianten, drie met een vaste snelheid en twee waarvan de snelheid met pwm kan worden aangepast.

Twee derde van zorgwebsites ondersteunt nog geen https

Tweakers.net - do, 17/08/2017 - 19:08
Uit onderzoek van de Open State Foundation blijkt dat een overgrote meerderheid van de websites van zorgbedrijven nog geen https ondersteunt. In enkele gevallen wordt hierbij ook informatie in onlineformulieren zonder encryptie verzonden.

Onderzoekers verkrijgen roottoegang met Rowhammer-aanval via bestandssysteem

Tweakers.net - do, 17/08/2017 - 18:38
Onderzoekers van IBM Research hebben een aanval via het bestandssysteem gedemonsteerd, waardoor rootrechten te verkrijgen zijn. De aanval lijkt op de Rowhammer-methode waarbij individuele bits geflipt worden, maar is minder nauwkeurig.

Adblock Plus wint hoger beroep tegen Duitse uitgevers

Tweakers.net - do, 17/08/2017 - 18:15
Eyeo, het moederbedrijf van Adblock Plus, heeft in Duitsland drie zaken in hoger beroep gewonnen. Drie mediabedrijven klaagden het bedrijf aan voor voor gemiste inkomsten, ter waarde van miljoenen euro's.

Asus onthult zes Zenfone 4-smartphones met dubbele camera's

Tweakers.net - do, 17/08/2017 - 17:18
Asus heeft tijdens een presentatie in Taipei zes nieuwe smartphonemodellen van de Zenfone 4-serie gepresenteerd. De Taiwanese elektronicafabrikant stopt een dubbele camera in alle Zenfone 4-modellen, waarbij de camera van bijna alle toestellen een beeldhoek van 120 graden heeft.

AMD bevestigt gebruik verschillende Vega-packages

Tweakers.net - do, 17/08/2017 - 15:47
AMD heeft in een statement bevestigt dat het inderdaad twee verschillende packages voor zijn Vega-videokaarten laat produceren. Dat zou nodig zijn om voldoende chips te kunnen leveren, maar geen invloed hebben op de prestaties.

Aantal Tele2-klanten met onbeperkt-data-abo groeit naar 110.000

Tweakers.net - do, 17/08/2017 - 15:30
Sinds Tele2 in mei dit jaar een abonnement met onbeperkte data introduceerde, heeft de provider voor dit abonnement tot nu toe in totaal ruim 110.000 klanten binnengehaald. Dat heeft Tele2 gezegd tegen onderzoeksbureau Telecompaper. 
Inhoud syndiceren
Contact · Disclaimer