Nieuws verzamelaar

Brein dwingt websitebeheerder te stoppen met aanbieden muziek- en orkestbanden

Tweakers.net - 41 min 18 sec geleden
Een man die op een zestal websites en een aantal speciale Facebookpagina's muziek- en orkestbanden aanbood, is via een ex-parte verbod gedwongen te stoppen met het aanbieden van de muziek. De man heeft de websites offline gehaald en de Facebookpagina's gesloten.

Far Cry 5 speelt zich af in staat Montana en krijgt mogelijk een moderne setting

Tweakers.net - 1 uur 37 min geleden
Ubisoft heeft via een viertal teasers bekendgemaakt dat Far Cry 5 zich zal afspelen in de Amerikaanse staat Montana. In de video's zijn onder meer een kerk en elektriciteitskabels te zien en wordt iemand neergeschoten, wat betekent dat de game waarschijnlijk een moderne setting heeft.

Grote Chinese webshop ontwikkelt drone voor leveren van goederen van een ton

Tweakers.net - 2 uur 12 min geleden
JD.com, een van China's grootste onlinewinkels, heeft plannen aangekondigd om drones te ontwikkelen die in staat zijn om goederen af te leveren met een gewicht van een ton of meer. Het is de bedoeling dat de drones gebruikt worden voor leveringen over lange afstanden.

LG introduceert waterbestendige outdoor-smartphone met een 4100mAh-accu

Tweakers.net - 3 uur 40 min geleden
LG heeft een Android-telefoon aangekondigd die is bedoeld voor outdooractiviteiten. De LG X venture krijgt een accu met een capaciteit van 4100mAh, een ip68-classificatie, een speciale app voor buitenactiviteiten en moet bestand zijn tegen schokken en extreme temperaturen.

Netgear bespioneert gebruikers na router-update

WebWereld - 4 uur 29 min geleden
Denk je je netwerkapparaat te beveiligen, word je bespied door de fabrikant.

'EC wil binnen enkele maanden beslissen of Google zijn machtspositie misbruikte'

Tweakers.net - 4 uur 42 min geleden
De Europese Unie wil binnenkort zijn onderzoeken naar Google afronden, zo vertelde EU-functionaris Tommasso Valletti op een conferentie die werd bijgewoond door persbureau Reuters. Of er een boete aan verbonden is, is niet bekend.

Microsoft toont compacte ar-bril voor hologramweergave

Tweakers.net - 5 uur 29 min geleden
De onderzoeksafdeling van Microsoft heeft een prototype van een augmentedrealitybril gepresenteerd waarmee hologrammen getoond kunnen worden. De bril heeft een normaal formaat en kan een field of view van tachtig graden weergeven.

HP kondigt nieuwe Spectre X2-convertible en Envy-laptops aan

Tweakers.net - 5 uur 56 min geleden
HP heeft nieuwe convertibles en laptops in de Spectre- en Envy-serie aangekondigd. Alle modellen krijgen dunnere schermranden en HP voorziet de laptops en 2-in-1-systemen van Intel Kaby Lake-processors. Van de Envy x360 komen ook modellen met AMD-processors uit.

Renders tonen 2017-variant van Samsung Galaxy J5 en J7

Tweakers.net - 6 uur 30 min geleden
Er zijn renders online verschenen van twee Samsung-toestellen. Het gaat om de J5 en de J7, die volgens eerdere informatie moeten uitkomen in juni. De renders tonen toestellen in de kleuren blauw, zwart, goud en roze.

14 dingen die je moet weten over Linux-tools onder Windows

WebWereld - 6 uur 45 min geleden
Wij vertellen je wat het is en vooral wat het niet is.

Google: auto's met Android kunnen niet gehele levensduur updates krijgen

Tweakers.net - 7 uur 25 min geleden
Android Automotive zal niet voor de hele levensduur van de auto updates kunnen krijgen. Dat zegt een Google-topman in gesprek met Tweakers. Het is volgens Patrick Brady onmogelijk om het nieuwste besturingssysteem goed te laten werken op tien jaar oude hardware.

'Criminelen stalen in Rusland geld met Android-malware en planden uitbreiding'

Tweakers.net - 8 uur 8 min geleden
Het Russische beveiligingsbedrijf Group-IB meldt dat een criminele bende Android-malware gebruikte om geld van Russische bankrekeningen te stelen. De groep zou plannen hebben gehad om hetzelfde in andere landen te doen, maar werd daarvoor al opgepakt.

Klanten Vodafone hebben last van storing op 4g-netwerk - update

Tweakers.net - 9 uur 9 min geleden
Klanten van provider Vodafone ondervinden sinds maandagochtend landelijk problemen met het 4g-netwerk van de provider. Een onbekende groep klanten kan geen dataverbinding tot stand brengen met het Nederlandse netwerk van de telco.

De 12 beste Android-apps van 2017

WebWereld - 9 uur 14 min geleden
Volgens Google.

Netgear wijzigt dataverzamelingsbeleid van Nighthawk R7000-router - update

Tweakers.net - 10 uur 13 min geleden
Netwerkapparatuurfabrikant Netgear heeft zijn beleid voor de dataverzameling door zijn Nighthawk R7000-router gewijzigd. Via de router verzamelt het bedrijf gegevens, zoals het ip-adres, mac-adres en serienummer.

Nieuwe policy Twitter toont lak aan privacy gebruikers

WebWereld - 10 uur 24 min geleden
Negeert "Do Not Track"-optie webbrowsers.

Pas opgerichte Ethereum-alliantie voegt 86 bedrijven toe als leden

Tweakers.net - 10 uur 45 min geleden
De in februari opgerichte Enterprise Ethereum Alliance heeft bekendgemaakt dat 86 nieuwe bedrijven tot de organisatie zijn toegetreden, waaronder Samsung SDS, Rabobank en Toyota. Het doel van de alliantie is om blockchaintoepassingen te onderzoeken.

HIS brengt singleslotversies van RX 550-videokaart uit

Tweakers.net - 11 uur 16 min geleden
Videokaartenfabrikant HIS komt met singleslotversies van de Radeon RX 550-videokaart. De dunne uitvoering is beschikbaar met videogeheugen van 2GB en 4GB. Beide kaarten hebben een ventilator die niet draait als de gpu niet in gebruik is.

The Guardian publiceert interne Facebook-richtlijnen voor moderators

Tweakers.net - 11 uur 23 min geleden
The Guardian heeft meer dan honderd documenten gepubliceerd in een verzameling die het zelf de Facebook Files noemt. Het gaat onder meer om handleidingen en presentaties die richtlijnen bevatten voor de manier waarop moderators met bepaalde content moeten omgaan.

Hoe ga jij om met privacy?

WebWereld - 11 uur 41 min geleden
Het beveiligen van data is complexer dan je denkt.
Inhoud syndiceren
Contact · Disclaimer