Mozilla Firefox - Een prachtig alternatief voor Internet Explorer

Auteur
afbeelding van Dextro
Auteur: Dextro
Aangemaakt: 02/03/2004 - 01:01
Aangepast: 27/08/2004 - 13:48

Mozilla Firefox is een gratis, open-source en cross-platform web browser voor Windows, Linux, MacOS X en andere besturingssystemen. Het is klein, snel en gemakkelijk te gebruiken, en heeft enorme voordelen ten opzichte van andere browsers, zoals tabbed browsing en de mogelijkheid om pop-up vensters te blokkeren.

inleiding
Internet Explorer (verder IE genoemd) is op z'n zachtst gezegd een ramp van een browser.

Dat het vol met gaten en lekken zit moet ik niemand vertellen, de ontelbare updates en fouten die erin zitten waarvoor zelfs nog geen update bestaat zeggen al heel veel. Maar waar veel mensen ook niet bij stilstaan is het feit dat IE een ramp is voor een webdesigner (iemand die dus websites maakt). IE heeft bijvoorbeeld een heel slechte ondersteuning van CSS2. Ik ga hier niet verder op in, want dit zou me te ver leiden. Wat mij ook verschrikkelijk stoort is het feit dat het je opgedrongen wordt. IE zit vast in elke Windows versie, je bent dus geneigd van het gewoon te gebruiken. Ik vraag me trouwens af waarom een browser in een besturingssysteem moet zitten, dit zijn gewoon aparte stukken software. Maar het erge is dat je nog verplicht bent om het in sommige gevallen te gebruiken. Je kan IE dus gewoon niet verwijderen! Windows update werkt dus bijvoorbeeld enkel in IE, verschrikkelijk vervelend dus.

Eigenlijk een schande dat iedereen hiermee verder werkt ondanks het feit dat er schitterende alternatieve browsers zijn die veel veel beter werken. Opera en mijn persoonlijke favoriet Mozilla Firefox zijn hier schitterende voorbeelden van. Over deze laatste wil ik wat meer vertellen.

Mozilla Firefox
Firefox heeft bepaalde extra kenmerken die IE gebruikers niet gewoon zijn. Enkele voorbeelden:

  • Tabbed Browsing verandert de manier waarop je internet gebruikt door je toe te staan om links op een pagina te openen in 'tabs' (tabbladen) en ze op ieder moment te lezen. Tabbed Browsing maakt het mogelijk om meerdere pagina's tegelijkertijd geladen te hebben in hetzelfde browser venster. Het is makkelijk navigeren tussen tabs - je klikt gewoon op de tab om de pagina te zien. Tabbed browsing maakt het surfen sneller en efficiënter. Je kunt je concentreren op het lezen van een pagina zonder te hoeven wisselen tussen browser vensters. Terwijl je een pagina leest, worden de andere tabs geladen op de achtergrond. Op deze manier kun je die pagina's lezen wanneer je er aan toe bent; ze zijn dan reeds geladen en je hoeft nergens op te wachten. Je kan met een extensie dan ook instellen dat alle links in één window worden geladen, zodat je geen 10 vensters hebt openstaan in je taakbalk onderaan (zoals je gewoon bent met Internet Explorer).
  • Pop-Up Blokkering - Geen irritante pop-up advertenties meer! Mozilla Firefox blokkeert ongevraagde pop-ups terwijl je degene die je wel wilt zien gewoon in beeld krijgt. Er zijn websites die pop-ups op een goede manier gebruiken. Als Mozilla Firefox een pop-up tegenhoudt, zul je een icoon zien in de statusbalk. Klik hierop om te zien wat er precies is tegengehouden en geef eventueel toestemming om dit in het vervolg wel toe te laten.
  • Aanpasbare knoppenbalken - Pas de knoppenbalk aan zoals jij hem hebben wilt. De knoppenbalken zijn volledig aanpasbaar. Je kunt dingen weghalen en toevoegen, zoals knoppen, zoekveld en favorieten. Je kunt ook nieuwe knoppenbalken bijmaken. Je kunt zelfs alle knoppenbalk-componenten op één balk zetten. Op deze manier kun je waardevolle schermruimte besparen. Daarnaast kun je kiezen tussen grote of kleine iconen of alleen tekst, enzovoort.
  • Extensiebeheer - Firefox is eigenlijk een basisbrowser. Het goede van extensies is dat hierdoor Mozilla Firefox klein kan blijven, maar toch alle instellingen heeft die je zelf wil hebben! Extensies zijn kleine programma's (of plug-ins) die nieuwe functionaliteit toevoegen aan Mozilla Firefox. Het kan uiteen lopen van een knop op de knoppenbalk tot een geheel nieuwe feature, zoals Muisbewegingen (Mouse Gestures).
  • Betere Zoekfuncties - Eén van de meest voorkomende dingen op internet is ergens naar zoeken. Dit hebben de ontwikkelaars van Mozilla Firefox goed gezien en het resultaat is de beste zoekmogelijkheden in een browserprogramma die er zijn.
  • Eigen karakter met Thema's - Met thema's kun je Mozilla Firefox er anders laten uitzien. Een thema kan alles veranderen van de knoppenbalken tot de hele verschijning van de browser. Je kunt thema's downloaden en installeren met een paar klikken.

Eigenlijk te veel om op te noemen dus en je moet het gewoon installeren en proberen. En voor ik het vergeet, deze browser is gewoon GRATIS.

Installatie en kennismaking
De officiële website van Mozilla Firefox is http://www.mozilla.org/product...s/firefox/ .
Je kan Mozilla Firefox hier downloaden voor Windows ( versie 0.9.3 ): FirefoxSetup-0.9.3.exe

introduction to firebird - Hier vind je een hele mooie uitleg om te starten met Mozilla Firefox. Het gaat van het installeren tot een mooie uitleg met veel screenshots van alle belangrijke functies en instellingen.

Links
Enkele links die heel nuttig kunnen zijn:
http://update.mozilla.org - alles over het updaten van extensies en themes
http://texturizer.net/mozilla/.../firebird/ - Schitterende officiele website met meer informatie
http://www.mozbrowser.nl/ - Nederlandstalige website voor Mozilla gebruikers
http://texturizer.net/firefox/themes/ - Themes (let wel op dat ze geschikt zijn voor versie 0.9 )
http://texturizer.net/firefox/...xtensions/ - Extensies (ook hier opletten dat ze geschikt zijn voor versie 0.9 )
http://preferential.mozdev.org...ences.html - mogelijke instellingen als je about:config in de adresbalk intikt bovenaan.

Tot Slot
Veel succes alvast! En ik help graag mensen op het forum die de overstap zetten en problemen hebben. :) Laat ook eens weten wat je ervaring ermee is. En bovenal, geef niet te snel op! :)

UPDATE:
Versie 0.9.3 is uit en omvat heel wat verbeteringen. Meer info vind je op de website.

afbeelding van pieter13
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 04/03/2004
Punten: 9

Kijk hier hebben we nou iets aan.

afbeelding van Ibex
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 398

in Linux kan firefox moeilijk doet ivm het starten als gewone gebruiker. Daarvoor heb ik rap een tip geschreven op http://www.pcwereld.be/node/view/1587

afbeelding van Weazle
Offline
Beheerder
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 10105

Ik heb hem net geinstalleerd :)

Ik zoek alleen nog de mogelijkheid om een tab te sluiten met een dubbelklik(zoals in Crazy Browser kon)

Any ideas?

afbeelding van Scott
Offline
Beheerder
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1436

met de tabbrowser extension kan je nen hoop extra dingen doen met tabs, best wel handig. Een van de dingen is een close button op elke tab plaatsen :)

afbeelding van Jumper
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 479

idd, maar die tabbrower vertraagt FF enorm.

wat makkelijker is: en klikje met het scrollwielletje en de tab sluit ook :) als scrollwiel niet kan klikken, eventueel een andere knop ofzo.
met het scrollwiel kan je (hier toch :P) met 1 klik ook een nieuwe tab openen, klikken op link met scrollwiel opent link ook in nieuw tab (in IE: shift + klik voor nieuw venster)

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

kan ik deze zo installeren?
zou het wel graag willen proberen, maar ik ben als de dood dat ik wat verkeerd doe en straks helemaal geen internet meer heb.

wie kan mij een tip geven.

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Je moet het gewoon installeren, het doet niets verkeerd. Net alsof je een stuk ander software zou installeren.
( http://www.nidelven-it.no/arti...o_firebird )

Stel mss in het begin hem nog niet in als standaardbrowser (wordt gevraagd), je kan dit altijd doen in het menu bovenaan later.

Standaardbrowser houdt in dat hij deze browser gaat gebruiken ipv de standaard IE browser als je bvb op een link in een Word-document klikt.

afbeelding van misterD
Offline
Moderator
Lid sinds: 12/03/2004
Punten: 2652

Waarm hebben ze eigenlijk de naam gewijzigd van Firebird naar Firefox? Zo te zien zijn het alletwee dieren bird en fox. Misschien ligt het hieraan? Greenpeace of zo?

afbeelding van Scott
Offline
Beheerder
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1436

Om verwarring te vermijden, er was al een product met de naam firebird.
http://www.mozilla.org/project...e-faq.html

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

hallo allemaal
ik heb nu mozilla geinstalleerd, maar waarneer is het aan te bevelen om hem als standaard browser in te stellen, en waarop moet ik letten als ik dat doe? en hoe kan ik mijn favorieten zo instellen dat ik er snel bij kan b.v.bij IE. en wie kan mij vertelen waar ik het ned taalpakket kan halen,kan hem n.m.alleen van de linux versie vinden.

alvast bedankt voor de tip.

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

1. Als je tevreden bent van firefox en liever wil hebben dat firefox start om te browsen ipv IE, dan stel je hem gewoon in als standaardbrowser. Je moet verder op niets meer letten. Het kan es gebeuren dat een website nie mooi is in firefox (dit ligt dan aan een slechte websiteontwerper), dan moet je hem gewoon even openen in IE. Maar uit ervaring merk ik dat het steeds minder en minder voorkomt.

2. De favorieten van IE en firefox worden anders opgeslaan. Firefox maakt gebruik van een htmlpagina, IE van een bestandsstructuur. Het is wel mogelijk van met een stukje freeware je favorieten te laten overeenkomen. ( BookmarkPriest )

3. Het nederlandse versie is hier te vinden: Download Firefox Nederlands 0.8
Je sluit je Firefox af. Je gaat naar de map waar je Firefox geinstalleerd hebt. De inhoud van de gedownloade zip plak je gewoon in deze map en je overschrijft alle bestaande mappen en bestanden. Nu zou Firefox mooi in het Nederlands moeten staan (ook al ben ik hier persoonlijk geen voorstander van)

good luck :)

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

hoi Dextro
sorry ,zal wel aan mij liggen maar ik kan niet vinden waar ik mozilla als standaard browser kan instellen.
nog een vraagje:als ik op een website een spelletje doe zit er geen geluid bij, als ik dit zelfde spel onder IE speel wel, wat kan hier de oorzaak van zijn.
en als laatste kan mijn vrouw onder haar account gewoon IE blijven gebruiken als standaard browser?
bedankt voor de uitleg.

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

1. Nog es goed kijken, het zit nochtans zeker niet verstopt. ;)
Je vindt het gewoon onder Tools -> Options. En dan het eerste tabblad General.

2. Kan je mij die website es geven? kwil eens kijken wat het effect hier is.

3. Jep, dit is geen probleem. Het instellen van je standaardbrowser is gebruikerafhankelijk. Nog een betere oplossing is je vrouw natuurlijk leren hoe ze met Firefox moet werken. Je gaat veel minder rommel op je pc hebben zo. :) Ik heb mijn vriendin en zelfs mijn ouders al probleemloos kunnen laten overschakelen. En nu willen ze allemaal zelfs niet meer terug naar IE. :)

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

ok klasse..
de website is spelpunt.nl
het gaat hier om webdarts,je hoeft je niet aan te melden ,je kunt ook als gast spelen.

3. ik zal mijn vrouw ff uitleggen hoe het werkt moet ze het maar leren .

bedankt voor je hulp.en nogmaals bedankt

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

De site werk perfect hier.
Ik denk dat je java jre dus niet goed geinstalleerd is.

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

hoi dextro
heb java opnieuw geinstalleerd maar het probleem doet zich nog steeds voor.
kun jij mij vertellen welke versie ik evt moet gebruiken?
verder heb ik nog een vraag :telkens als ik mijn home page open krijg ik het icoon van quiktime te zien waar normaal gesproken gewoon afbeeldingen te zien zijn,heb quiktime er toen afgegooid ,toen was het probleem verholpen.
kan alleen niet meer online voorstukjes van films kijken,die dus waarschijnlijk alleen met quiktime te zien zijn.
P.s. de homepage is home.nl B.V.D

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Dit heb je nodig:
http://www.java.com/en/downloa...manual.jsp

Beetje meer uitleg over plugins:
http://texturizer.net/firefox/...ml#plugins

Op die website zijn trouwens enorm veel dingen te vinden, je moet maar es alles overlopen. Er staan dingen op om firefox een heel stuk sneller nog te laten lopen enzo.

Shockwave en flash kan je hier bvb ook testen en eventueel installeren:
http://www.macromedia.com/shoc...e/welcome/

Bij mij werkt home.nl heel goed, maar er staat een stuk flash op, dus ik denk dat je flash nog niet geinstalleerd is, je moet hierboven maar zien op die website.

Veel plezier :)

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

hoi Dextro
bedankt voor je uitleg, ben al een stuk wijzer geworden.
ik heb alleen nog het probleem met het geluid van spelpunt.nl
,en met qicktime.
heb alle opties al doorlopen maar krijg het in geen geval voor elkaar.
de flash werkt,maar zodra ik quiktime weer installeer bigint het weer van vooraf aan begin een beetje radeloos te worden.
waarom krijg ik het niet voorelkaar! ben al twee avonden bezig geweest met al je sites door te spitten ,wat doe ik verkeerd!

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Hier vind je alles over de plugins:

http://plugindoc.mozdev.org/en...ndows.html

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

hallo dextro
bedankt voor je hulp het meeste is nu gelukt.
alleen het geluid nog van spelpunt,dit werkt nog niet .
de rest is optimaal. wil je verder ook niet lastig vallen met dit probleem. ik probeer de rest wel uit te vogelen.

nogmaals bedankt voor je hulp en dat jullie nog lang mogen doorgaan met deze site.

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

hoi Dextro"
naar lang geprutst te hebben is het me nog steeds niet gelukt om het geluid bij spelpunt te krijgen.
bij IE lukt het wel !
waarom wel bij IE en niet bij mozilla?

hoop graag op een antwoord.

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Het forum van spelpunt staat rot van de mensen die geen geluid hebben. Volgens mij is er dus duidelijk iets mis met hun manier van coderen.

Een voorbeeldje:
http://forum.spelpunt.nl/showthread.php?s=...

afbeelding van Bjeenie
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 06/01/2004
Punten: 1014

ik moet eerlijk zeggen, sorry dak het zeg, maar ieder zijn mening nietwaar??

ik vind dat hij mijn CSS niet kan zien, maw mijn schuifbalken kleurt hij niet. ook heb ik nu opeens een horizontale schuifbalk, moet dat niet hebben! ook mijn menubalk gaat niet uitschuifen in firefox.

dus wat heb ik gedaan, ik was het dus al rap beu, ik heb het gede-installeerd.

Greets Bjeenie

afbeelding van Scott
Offline
Beheerder
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1436

De css die schuifbalken kleurt zoals in IE ne konqueror is 'evil'. Het is geen onderdeel van de CSS specificatie en het heeft ook geen speciale vendor tag. Dat is IE - only met andere woorden.

Voor de rest is de ondersteuning van CSS stukken beter, het is niet omdat het er in mozilla anders uit ziet dat dat fout is, de kans is eigelijk groot dat dat de correcte weergave is ;)

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Niets meer aan toe te voegen dus. Firefox werkt veel beter volgens de css specificaties dan Internet Explorer.
Het probleem ligt dus dat die pagina's die niet goed worden weergegeven gewoon slecht gecodeerd zijn, niet volgens de regels van de kunst.

Maw blame the programmer, not the browser :)
En dan nog, een webdesigner die niet volgens de regels van de kunst werkt, maar zich enkel richt op Internet Explorer is de naam webdesigner ofzo niet waardig.

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

hoi D
bedankt voor de uitleg,
nu weet ik in ieder geval wat de oorzaak is ,verder ben ik wel tevreden over mozilla.
alleen met het internetbankieren geeft hij na het inloggen een blanco pagina aan"dus moet ik voor het internetbankieren toch gebruik maken van IE .mozilla geeft niet aan wat de oorzaak daarvan is,dus misschien kan iemand mij helpen ?

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Welke bank? :)

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

hoi D
het gaat hier om de website van de Rabobank.

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Ik ben belg, maar zelfs ik ken het verhaal dat de Rabobank website heel slecht ontworpen is en dus niet werkt in andere browsers. Je ziet het meteen al als je naar http://www.rabobank.nl surft met firefox.

Ik heb een beetje rondgezocht en rabobank zou moeten werken als je popups voor die website toelaat. Je gaat dus naar Tools -> Options -> Webfeatures, en daar vul je de rabobank website url in om hem toe te laten popups te gebruiken. Met een beetje geluk zou het nu moeten werken.

Anders is hier slecht 1 oplossing voor en dat is gewoon even Internet Explorer gebruiken. En eens goed gaan klagen bij je bank en hopen dat er nog veel dat doen. :)

afbeelding van djambo
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 16/01/2004
Punten: 201

hoi D
dat van de rabobank is opgelost. bedankt daarvoor.
nu zit ik nog met een ander probleem,soms als ik een webpagina open zegt hij dat deze pagina alleen werkt met een browser die hoger moet zijn als 5.0 ? wie weet wat dat betekent en wie kan mij er bij helpen .

B.v.d

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Heb je hier een voorbeeld van?

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Nog es duidelijk maken waarom Internet Explorer dus zo'n groot probleem is:

http://www.webwereld.nl/nav/tr...lian?18746
http://www.tweakers.net/nieuws/32863

afbeelding van MrAwArA
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 13/06/2004
Punten: 10

hallo..
k heb een probleem met het openen van een javascript in Firefox 0.8, k heb al het nieuwste van java.com en heb h**p://plugindoc.mozdev.org/windows.html ook al geïnstalleerd..
het gaat om muziek.. het speelt wel af in IE..
weet u misschien nog iets waardoor ik dit probleem kan oplossen? verder vind k firefox een geweldige browser.
alvast bedankt..

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

javascript en java zijn 2 totaal verschillende talen, dus geen idee welke je hier bedoelt.

Ik raad je aan van eerst eens alle java Virtual Machine's te uninstallen via configuratiescherm -> software.

Daarna computer opnieuw opstarten en op deze link klikken ( http://www.java.com/en/downloa...manual.jsp ) en deze Virtual Machine te installeren.

afbeelding van MrAwArA
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 13/06/2004
Punten: 10

hallo Dextro,
bedankt voor uw uitleg, maar hij speelt nog niks af.
volgens mij is het hetzelfde probleem als bij het geluid van spelpunt, maar het is niet echt een groot probleem, als k muziek wil luistere doe k dat wel met IE.. de rede waarom k toevallig op Firefox kwam was dat IE crashte (voor 10 á 15 sec) en dat er geen pagina's werden geladen (pagina's die in een nieuw venster geopend moesten worden).. maar dat probleem is al opgelost.. nogmaals bedankt

GrtZ

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Ik snap het niet, muziek via je browser? Is een mediaplayer zoals winamp en windows media player daarvoor niet beter geschikt?

afbeelding van MrAwArA
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 13/06/2004
Punten: 10

hallo D:
de ene site heeft zegt maar z'n eigen player.. en een andere site maakt gebruikt van een plug-in (realone en windows media player), maar ze doen het allebei niet. maar bedankt

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Die interne player moet ook met iets werken, ik veronderstel flash.

Meer info over alle plugins vind je hier:
http://plugindoc.mozdev.org/fa...ndows.html

Site is wel een beetje overbelast wegens het uitbrengen van versie 0.9. Geduld dus. :)

afbeelding van MrAwArA
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 13/06/2004
Punten: 10

hallo Dextro, bedankt voor de info, maar hij gebruikt geen flash. K snap er ook niks van.. misschien wilt u de url van de site om het zelf te proberen?
grtz

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

url zou wel handig zijn ja.

afbeelding van MrAwArA
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 13/06/2004
Punten: 10

hallo dextro, bedankt voor uw hulp.. het is al gelukt, k had een oude versie van realone die geupdate moest worden..
gtrz

afbeelding van Daco
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 11/07/2004
Punten: 4

Als ik naar www.focustv.be ga en klik op streaming lukt het niet. Erkomt dan op dat ik er iets zou tekort zijn op mijn windows media player dit komt er dan op application/x-mplayer2 er komt dan een adres van microsoft op www.microsoft.com/windows/windowsmedia/en/download/default.asp en daar zou ik dat moeten vinden maar zie het niet.Wie kan mij helpen.

Alvast bedankt.

afbeelding van franci
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 13/08/2004
Punten: 20

Hoi Dextro

Sinds we Mozilla op de computer hebben kunnen onze dochters niet meer in de chat-box van de site: sugababes.nl
Met IE kon dit wel, waar ligt dat aan??
Moet ik iets aan de instelling veranderen?
Groetjes Franci

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Ik veronderstel dat de chat met java werkt. Je moet dus java VM installeren -> http://java.com/en/download/wi...ws_xpi.jsp

De chat hier op pcwereld werkt ook met java. Je kan dus testen of je op de chat kan van pcwereld.

afbeelding van franci
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 13/08/2004
Punten: 20

Ik kan dus wel op de chat box van PC wereld.
Op andere sites waar gechat kan worden is er ook geen probleem. Alleen op de site van sugababes.
Kan het zijn dat ze op die site met een ander programma werken wat Mozilla niet werkt??

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Mijn idee is dat hun website slecht geprogrammeerd is. Ik zou dus eens een mailtje zenden naar sugababes.nl. Ik kan het niet testen, want je moet inloggen en ik heb niet veel zin om een account aan te maken. ;)

afbeelding van franci
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 13/08/2004
Punten: 20

Hey Dextro

Kan me voorstellen dat je je daar niet wilt registreren ;)

Bedankt, en ik laat mijn dochters een mailtje sturen naar die site!

Groetjes Franci

afbeelding van Daco
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 11/07/2004
Punten: 4

Hoi Dextro

Je hebt het misschien niet gezien lees het eens als je wil het gaat over www.focustv.be Ik heb nog altijd geen antwoord gekregen het is nogtans al geleden van 11 juli 2004.

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268

Sorry, ik had het idd niet gezien.

Die website ligt wel al heel de ochtend plat. Ik kan dus moelijk iets controleren. Open anders een topic op het forum hierover.

afbeelding van Dextro
Offline
Bezoeker
Lid sinds: 25/06/2002
Punten: 1268
Moderator opmerking:
Gelieve, om het overzichtelijk te houden, verdere vragen over Mozilla Firefox op het forum te stellen.
Begint je onderwerp met: [Firefox]
Inhoud syndiceren
Contact · Disclaimer